Sportfogadás Szemlélet

Sportfogadástan Óra 2. ( Taktika #1 )

2015. február 10. 13:37 - HobbyFogado

Sportfogadástan 3. Óra ( Taktika #2 )

 

A stratgégia lényege, hogy elindul a játék az első napon, ahol feltesszük az általunk választott összeget egy eseményre, ami jellemzően 1.25 és 1.6 körüli szorzóval rendelkezik, valamint lehetőség szerint hazai. Ha bejön a tipp, következő nap a teljes összeggel folytatjuk ugyan ezt, és így tovább. A Tipplapon sok felhasználó játssza ezt a stratégiát, de hosszabb ciklussal! Velük ellentétben én viszont rövidebb ciklusokat javaslok! Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy 4-5 sikeres kör után a kezdőtőkén felüli összeget, de legalább a kezdőtőkét javaslom kivételre.

Lássuk mit érhetünk el rövidebb sikeres ciklusokkal, napi 1.3X-os szorzóra vetítve:

  •    1x1,3—»1.3
  •   1.3x1.3—»1.69
  •   1.69x1.3—»2.197
  •   2.197x1.3—»2.85
  •   2.85x1.3—»3.71  

Tehát 5 sikeres nap után már 1.3-as szorzókkal is a kezdőtőkénk majdnem 3x-osa a tiszta haszon, ami azért nem rossz. Persze tudom, hogy 5 hibátlan találat nem egyszerű, de azért meg lehet csinálni.

 

1.nap: 

116 1 Arsenal - Leicester H 1.26

 

Arsenal - Leicester

Csak nem tud kilépni önmaga árnyékából az Arsenal. A fővárosiak a hétvégén elveszítették az észak-londoni derbit a Tottenham ellen, így jelenleg csak a 6. helyről várhatják a folytatást. 42 pontjuk van Öziléknek, helyzetük egy cseppet sem reménytelen, hiszen a dobogós szentek 45-nél járnak. Nagy a tömörülés a Chelsea-Manchester City páros mögött, Walcotték jók lehetnek egy BL-es pozícióra. Ehhez viszont továbbra is masszívan kell teljesíteniük az Emirates-ben. Giroudék 7-3-1-es (26-10) statisztikát hoztak össze saját pályájukon, egyedül az MU tudott nála nyerni. És november vége óta bizony minden ellenfelét kinyírtak Cazorláék, legutóbb épp az Aston Villa szaladt bele a késbe (5-0).

A keret ezúttal sem lesz teljes, ezt megszokhattuk már Arsene Wenger együttesénél. Alex Oxlade-Chamberlain, Wilshere, Arteta és Gnabry még mindig nincs a középpályán, jó hír viszont, hogy Welbeck visszatért a támadósorba, és minden bizonnyal Alexis Sanchez is ott lehet a ma esti összecsapáson.

A sereghajtó látogat ma az Emirates-be. A Leicester eseménydús napokon van túl: Nigel Pearson előbb megfojtogatott egy Palace-játkost, állítólag kirúgták, majd visszavették állásába. Egy biztos: ez a furcsa közjáték nem használt a rókáknak. Mert van bajuk épp elég... A téli börzén aktívak is voltak a kék-fehérek. A kapuba a sérült Schmeichel ptólására a rutinos Schwarzer érkezett, a védelembe Huth, előre pedig a rijekai Kramaric. Kell is az erősítés a rókáknak, hiszen a bennmaradástól 4 egységre állnak. Jelenleg 17 pontosak, idegenben szerény, 2-1-9 (8-21) a mérlegük. Nugenték a tavalyi év végén és január elején mintha összekapták volna magukat, ám a legutóbbi három bajnokin megint pont nélkül maradtak. Sovány vigasz, hogy az FA Kupában továbbléptek a Tottenham ellen.

Pearson mester csapatában egyre kevesebb a sérült, egy cserecsatár nem bevethető. Felépült De Laet, így ő lehet a balbekk. Középen Cambiassora hárul majd nagy feladat az ellenfél támadásainak megszűrésével. Elől a Nugent, Ulloa, Kramaric trióból kezd vélhetően az első két csatár.Azt gondoljuk, hogy az Arsenal a vesztes derbi után ma alaposan eltángálja a Leicestert, amely eddig mindössze egyszer tudott pontot szerezni az ágyúsoknál: még 1995-ben...

Azóta csak vereség jött össze Arsene Wenger együttese ellen a fővárosban. Ma sem várunk meglepetést, a vendégek zaklatott időszakon vannak túl, és nem hisszük, hogy épp az Arsenal ellen térnének magukhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadastan.blog.hu/api/trackback/id/tr837156811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása